Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


     Κάνοντας μία βόλτα στο super market πριν  δύο εβδομάδες έπεσε το μάτι μου στα καινούρια body lotion της Vaseline! Και συγκεκριμένα στο Cocoa Butter! Με το που άνοιξα το δείγμα να μυρίσω το άρωμά του...έπιασα τον εαυτό μου να ταξιδεύει στο καλοκαίρι που πέρασε και σε αυτό που ανυπομονώ να έρθει!!! Μοσχοβολούσε βούτυρο κακάο και καρύδα!!! Μπήκε αμέσως στο καλάθι με τα ψώνια μου! 


-Η Συσκευασία-

 Κομψή συσκευασία σε καφέ- μπρονζέ απόχρωση που σε ταξιδεύει στο μαυρισμένο κορμί του καλοκαιριού, με εύχρηστο άνοιγμα στη...!

-Το Προιόν-

Η κρέμα έχει λευκό χρώμα και είναι παχύρρευστη  Απλώνεται εύκολα στο δέρμα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια! Απορροφάται αμέσως!









-Τιμή-

Πολύ οικονομική λύση για την ενυδάτωση της επιδερμίδας με μόλις 3 ευρώ τα 250 ml





-Εντυπώσεις-

Μετά από 15 ημέρες χρήσης μπορώ να σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Είναι πολύ ενυδατικό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή σαν βελούδο για όλη την ημέρα ενώ το body lotion έχει απορροφηθεί όλο χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Η βιταμίνη Ε που περιέχει αφήνει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερµίδα και συγχρόνως της κάνει καλό! Το άρωμά του φανταστικό! Καλοκαιρινό και ευχάριστο! Η καρύδα και το βούτυρο κακάο σε πάνε ...καλοκαιρινές διακοπές !!!Όμως τo άρωμα δε διαρκεί πολλές ώρες πάνω στο δέρμα!


Δοκιμάστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου